Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Gister dook een iPhone lek op waarmee een iPhone 6s met iOS 9.3.1 te ontgrendelen zou zijn. Deze ontgrendeling kon gedaan worden door Siri te vragen om op Twitter te zoeken naar een e-mailadres, waarna dit adres aan een contact toegevoegd kon worden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De bug is opgelost

Via onze collega's van Onemorething werd zojuist bekend dat Apple deze fout heeft opgelost. Het was eerder mogelijk om een e-mailadres op te vragen via Siri, waarna deze middels 3D Touch aan een contact toegevoegd kon worden. Hiermee kon iemand toegang verkrijgen tot je contacten en foto's. Dit is nu niet meer mogelijk.

Apple heeft deze bug opgelost door via de eigen servers de reactie-instellingen van Siri te wijzigen. Daarnaast is het nu ook niet meer mogelijk om Night Shift middels Siri in de energiebesparingsmodus in te schakelen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.