Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We verwachten dat tijdens het WWDC dat volgende maand plaatsvindt een versie van Siri voor Mac aangekondigd wordt. Siri for Mac wordt één van de belangrijkste nieuwefeatures van de nieuwe OS X 10.12 update.

De onderstaande informatie lekte uit via MacRumors. Siri zal toegankelijk zijn via de menubalk aan de bovenzijde of via de dock. De virtuele assistent krijgt dan ook zijn/haar eigen icoon met dezelfde stijl als op de iPhone:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Siri Mac Dock

Als toevoeging op de Dock applicatie zal Siri ook toegankelijk zijn via de menubalk, waar zich op dit moment onder andere snelkoppelingen voor Spotlight, Wi-Fi en Bluetooth bevinden. 

Siri Menu Balk

Volgens diverse bronnen wordt het ook mogelijk om Siri te bedienen met 'Hey Siri', een functie bekend van de iPhone 6s, SE en de Apple Watch. Deze optie staat standaard uit, maar kan aangezet worden in de Systeemvoorkeuren applicatie. 

Wij zijn erg benieuwd hoe Siri het werk op Mac uit zal voeren. Wanneer Apple de API openbaar maakt kunnen developers hun applicaties laten communiceren met de virtuele assistent, waardoor deze veel productiever kan zijn. Vanwege het feit dat Mac OS software tegenwoordig meer toegang heeft tot locatievoorzieningen en mogelijkheden heeft om SMS-berichten te beantwoorden is Siri ook in staat om nuttige taken uit te voeren.

Wij verwachten ook dat Apple binnenkort de API voor Siri op iPhone openbaar zal maken, waardoor deze weer zal kunnen communiceren met apps zoals bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook en Spotify.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.