Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Apple Speaker gaat steeds serieuzere vormen aannemen. Met een bestelling bij Inventec lijkt de geruchten cirkel rond en zal de speaker officieel in productie te gaan.

De Chineestalige Economic Daily News brengt het nieuws naar buiten dat de AirPod fabrikant, Inventec, ook de productie van de Siri Speaker op zich zal nemen. De exacte rol van Inventec is nog niet helemaal helder. Het zou kunnen dat het bedrijf onderdelen van de lopende band zal laten rollen of de assemblage op zich zal nemen.

Lees ook: WWDC: Welk iPhone nieuws kunnen we verwachten?

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Weg van concurrentie

Het Taiwanese Inventec is al langer een bekend adres voor Apple. Naast de populaire AirPods produceerden het bedrijf voorheen ook iPods. De vaste productiepartner, Foxconn, zal de Siri Speaker klus aan zich voorbij moeten laten gaan. Het feit dat Foxconn ook al de Amazon Echo-speaker produceert zal daar naar alle waarschijnlijkheid mee te maken hebben. De concurrentie moet immers op afstand gehouden worden.

Lees ook: Apple presenteert Siri speaker tijdens WWDC

WWDC 2017

Het aftellen is begonnen. 5 juni zal de speaker waarschijnlijk gepresenteerd worden tijdens de WWDC 2017. Het apparaat zal gaan uitblinken in kraakhelder geluid en hierdoor een flink prijskaartje met zich meedragen. Daarbij zal het mogelijk zijn om de speaker via Siri spraakopdrachten te geven. Handig!

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.