Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Dat Siri modern is, was inmiddels al duidelijk. De virtuele assistent is nu geupdate met antwoorden over Pokémon Go! Hier een aantal voorbeelden:

Siri is onze favoriete virtuele assistent op de iPhone. Siri kan nu ook antwoorden geven op de vraag: 'Hey Siri, vind je Pokémon Go leuk?'. Hieronder een aantal leuke voorbeelden van antwoorden die je kan verwachten!

Siri Pokémon Go

Siri Pokémon Go

Siri Pokémon Go

Siri Pokémon Go

Siri Pokémon Go

(Huh, maar die bevindt zich op dit moment niet in Pokémon Go!)

Siri Pokémon Go

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Meer dan 100 miljoen downloads Pokémon Go

De game applicatie van Niantic heeft bij elkaar opgeteld ruim 100 miljoen downloads gehad in de App Store en Google Play. De omzet die er wordt gehaald wordt geschat op zo’n 10 miljoen per dag op basis van het aantal in-app aankopen. Zo kunnen spelers coins kopen waarmee er diverse pokéballs, eggs en meer aangekocht kunnen worden.

Sinds een paar dagen is Pokémon Go geüpdatet naar de nieuwe 1.3.1 versie met verschillende vernieuwingen. De gebruikersnaam kan aangepast worden, andere awards, mooie medailles en een andere lay-out voor de ‘dichtstbijzijnde Pokémon’.

Pokémon Go is beschikbaar in de App Store en op Google Play en vereist iOS 8.0 of hoger. Iets minder dan 200MB aan geheugen neemt het Pokémon spel in.

Lees ook: Pokémon Go speler haalt level 40

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.