Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Slither.io is een populaire nieuw spel voor de iPhone, iPad, Android en op computers. We nemen je mee in een aantal dingen die je moet weten om het spel optimaal te gebruiken. 

Slither.io neemt je mee in de tijd van het spel ‘Snake’ op de oude nokia 3310, rekenmachine en diverse windows 98 computers. Anno 2016 hebben de makers van het spel een ‘Snake’ in een nieuwe jasje gestoken genaamd: Slither.io.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat is Slither.io?

Slither.io heeft iets weg van het populaire spel agar.io. Zowel in beide spellen speel je tegen online tegenstanders met als doel om de ander op te eten. Hoe meer slangen je eet hoe groter je wordt. In een gedeelde gameroom speel je tegen tegenstanders vanuit de hele wereld.

Je kunt Slither.io gratis spelen op de iPhone, iPad en Android. Er verschijnen alleen advertenties tussen de speelrondes door en niet tijdens het spelen zelf. Er is ook een online versie beschikbaar om slither.io te spelen op de computer op www.slither.io.

slither.io

Hoe speel ik Slither.io

Het komt er allemaal om neer dat jij je eigen slang bestuurt door de game heen en de lichtgevende bolletjes opeet. Het doel is om groter en groter te worden. Klik of sleep op het scherm om van richting te veranderen en tap 2x om een boost te gebruiken. Dit is handig om het pad van een andere slang te doorkruisen. Er is geen mogelijkheid om het spel op pauze te zetten.

Probeer zoveel mogelijk bolletjes op te eten zonder dat jouw hoofd een andere slang raakt. Hoe meer bolletjes je, eet hoe groter je wordt. Als je een andere slang jou slang laat raken versla je hem en kan je grotere bolletjes eten om sneller te groeien. Je kunt je eigen slang doorkruisen zonder enige problemen.

Slither.io voor kinderen

Op iTunes krijgt slither.io een rating van 4+ en een waardering van ‘E’ op Google Play. De makers van het populaire spel hebben alle scheldwoorden uitgesloten voor het gebruiken in usernames. Ook is het niet mogelijk om te chatten tijdens het spelen waardoor het niet kan gebeuren dat kinderen in aanraking komen met scheldwoorden.

Verschillende skins slither.io

Op het beginscherm van het spel kun je, alleen via een browser, verschillende skins unlocken. Met deze skins kun je jouw slang een andere kleur en uitstraling geven.

Om van deze extra optie gebruik te kunnen maken zal je het spel moeten delen via Facebook en Twitter. TIP: Als je op ‘delen’ drukt en daarna direct de deelactie canceld dan kan je alsnog gebruik maken van de extra skins.

Er zijn veel verschillende skins waar je uit kunt kiezen inclusief vlaggen, patronen, mascottes en meer. Wij wachten nog op de mogelijkheid dat de skins gebruikt kunnen worden op de iPhone app.

slither.io skins

Slither.io cheats

Op een vrij simpele en eenvoudige manier zijn er diverse cheats te gebruiken. Via Google zijn er genoeg cheats te vinden zoals de god mode, speed boosts en meer. Als je deze gebruikt krijg je een bericht van slither.io met de boodschap om te bewijzen dat je een mens bent. Gebruik geen enkele slither.io cheat die jou vragen om persoonlijke gegevens of iets in die trant.

Slither.io Tips & Tricks

  • Een van de beste tips die wij jou kunnen geven is om boosts te gebruiken om voor grotere slangen te komen. Grotere slangen hebben namelijk het nadeel dat ze langzamer reageren en bewegen. Zodra je de grote slang verslangen hebt zorg dan dat je de bolletjes opeist door ze direct te verzamelen.
  • Als je boven de 1000 punten bent ben je groot genoeg om tegenstanders te omsingelen. Doe dit en zorg dat de cirkel steeds kleiner wordt om uiteindelijk je tegenstander te veroveren.
  • Ben je in een drukke slither.io gameroom belandt? Hap naar adem door rondjes de draaien. Zorg dat je hoofd in je eigen rondje blijft om te overleven. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer