Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 5s heeft een paar interessante nieuwe functies waaronder de mogelijkheid om slowmotion te filmen en te bewerken. Hoe werkt deze functie nu eigenlijk?

Bij het aanzetten van de camera is er altijd de mogelijkheid om te kiezen tussen video, foto of panorama. Bij de iPhone 5s is slo-mo een nieuwe optie. Neem een video op in slowmotion en open deze daarna in de gallerij. Je zult zien dat het slowmotion effect aan de bovenkant (onder de voorvertoning) in te stellen is. Wil je maar een bepaald deel slowmotion? Sleep dan de twee streepjes naar het begin- en eindpunt van dat deel. Tip: kantel de telefoon voor een optimale weergave van de tijdsbalk!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Let wel op: op het moment dat je deze video wil versturen via bijvoorbeeld WhatsApp is het benodigd om de slowmotion begin en eindtijd opnieuw in te stellen. Waarom dit is, is op dit moment nog een raadsel. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer