Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Snap, het moederbedrijf van Snapchat, heeft het afgelopen kwartaal 443 miljoen dollar verlies geleden. Juist op het moment dat het moederbedrijf verlies draait, komt Snap met een nieuwe investering: de Snap Store. Hier lees welke guilty pleasures er te koop zijn in de Snap Store.

De dansende hotdog, het regenboogfilter en het hondenfilter; we hebben ze allemaal vaak naar vrienden gestuurd. Nu komt Snapchat met merchandise die allemaal bekend is vanuit de app. Het moederbedrijf Snap gaat de merchandise in beperkte oplage beschikbaar stellen. 

Verlies compenseren

Snap geeft aan dat de Snap Store niet bedoeld is om de verliezen van afgelopen kwartaal goed te maken. Snap wil juist de gebruikers meer aan het merk gaan binden en ervoor zorgen dat zij zich herkennen in het merk. Snapchat heeft de laatste tijd vooral last van Facebook en Instagram die ook verhalen aanbiedt die 24 uur beschikbaar zijn.

dansende-hotdog-snapchat

De dansende hotdog

De Snap Store is te bezoeken via de Snapchat-app. Door de Snapcode te scannen kom je binnen. Daarnaast kan de Snap Store ook bezocht worden via de Discover-pagina binnen Snapchat. De dansende hotdog is te koop als knuffel. Daarnaast gaat Snap ook sweaters, petten en een T-shirt aanbieden. Het is niet de eerste keer dat Snapchat met fysieke producten komt. In 2016 boden zij de camerazonnebril aan. Met deze Spectacles kunnen gebruiken video’s opnemen en delen. Sinds 2017 is de bril ook in Nederland te koop. Echter, de vraag naar de Spectacles is erg overschat. In oktober 2017 waren er slechts 150.000 exemplaren verkocht. In die tijd lagen er ook nog honderdduizenden onverkochte exemplaren in het magazijn.

Helaas moeten we wel teleurstellen. De Snap Store is niet beschikbaar in Nederland. Wellicht als het een succes blijkt te zijn dat de Snap Store niet alleen in de VS beschikbaar is, maar dat de rest van de wereld ook mag gaan knuffelen met de dansende hotdog.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.