Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De bekende Snapchat Spectacles zijn vanaf nu ook te koop in ons eigen kikkerlandje. Lees hier hoe je de originele Snapchat camerabril kan bestellen! 

Snapchat Spectacles vanaf nu verkrijgbaar

Snapchat heeft afgelopen jaar de nodige tegenslagen te verwerken gehad. Semi-concurrenten zoals Facebook en WhatsApp kopieerden opeens de onderscheidende mogelijkheden van Snapchat. Echter sloeg Snapchat terug met een heuse eigen camerabril: de Snapchat Spectacles. 

Lees ook: Snap Inc. gaat naar de beurs met Snapchat

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dit kun je doen met de Snapchat Spectacles

De Snapchat Spectacles is een camerabril waarmee je vanuit jouw oogpunt strakke video’s/foto’s kunt schieten van maximaal 10 seconden. De video’s en foto’s kun je vervolgens via bluetooth of Wi-Fi naar je iPhone versturen. Doordat de Spectacles direct in verbinding staat met Snapchat kun je de opnames direct naar een vriend of vriendin sturen. De camerabril van Snapchat heeft een ingebouwde accu die een aantal uur meegaat mits volgeladen.

 Snapchat spectacles camerabril

Lees ook: Instagram Stories gids

Snapchat Spectacles camerabril kopen

De Spectacles zijn vanaf nu te koop en verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje of zwart. Goedkoop is de Snapchat bril niet want hij kost al zo’n kleine 150 euro. In de verpakking vind je de Spectacles, een oplaadkoker en de oplaadkabel. De levertijd voor de Snapchat Spectacles is tussen de 3 en 5 dagen voor Nederlandse kopers. 

Bestel hier de Snapchat Spectacles

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.