Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Google heeft sinds kort ook zijn eigen smartphone op de markt gebracht; de Pixel en de Pixel XL. Zie hier een snelheidstest tussen de Google Pixel XL en de Apple iPhone 7 Plus.

Dit najaar kwam Google met het heugelijk nieuws dat ze zelf een smartphone hebben ontwikkeld. De telefoon kreeg de naam Pixel en Pixel XL (Phone by Google). De Pixel XL is verkrijgbaar in twee verschillende groottes net zoals bij Apple. Op het eerste gezicht lijkt hij erg veel op de iPhone van Apple maar mist alleen de welbekende thuisknop.

Lees ook: Snelheidstest tussen alle iPhones

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Video: Snelheidstest iPhone 7 Plus vs Pixel XL

De twee telefoons zijn alleen op basis van specificaties moeilijk met elkaar te vergelijken. Dit komt omdat zowel Apple als Google totaal andere termen gebruiken voor hun hardware. Zo hebben de iPhone 7 en 7 Plus de razendsnelle A10 processor maar spreekt Google over een ‘Qualcomm® Snapdragon™ 821 2.15Ghz + 1.6Ghz, 64Bit Quad-Core’ processor. 

Bekijk hier de snelheidstest tussen de iPhone 7 Plus en de Pixel XL, die door de jongens van PhoneBuff is gedaan:

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer