Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben je onlangs overgestapt van Spotify naar Apple Music of gebruik je beide streamingdiensten tegelijkertijd? Met SongShift is het mogelijk om de afspeellijsten uit Spotify te importeren in Apple Music met een onwijs simpele handeling.

SongShift app

Deze app is gister vrijgegeven in de Apple Store en kan alleen gebruikt worden met iOS 9.3 of later op een iDevice. Daarnaast is het van belang om in het bezit te zijn van een Apple Music abonnement.

Na de installatie van SongShift (die slechts enkele seconden duurt, aangezien de app erg klein is) wordt gevraagd om toegang te verlenen tot de muziekbibliotheek, waarna in Spotify ingelogd kan worden. Vervolgens kan je 'Begin Import' klikken om de muziek vanuit Spotify te migreren naar Apple Music als afspeellijst of bibliotheek.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Voordelen en nadelen

Het is wel van belang dat alle tracks uit de afspeellijsten ook daadwerkelijk op Apple Music staan, anders worden deze bestanden overgeslagen bij het importeren. Ook neemt SongShift op dit moment de volgorde van de afspeellijsten nog niet helemaal goed over..

SongShift is een fijne app wanneer je veel gebruik maakt van al dan niet door jou samengestelde Spotify afspeellijsten, maar als je liever muziek luistert binnen Apple Music. De app is gratis te downloaden maar is helaas wel voorzien van advertenties (te verwijderen voor € 0,99) en een import-limiet van 100 tracks binnen één afspeellijst (dit limiet kan verwijderd worden met een app-aankoop van € 1,99)

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.