Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Soundcloud heeft zojuist de nieuwe Pulse app voor artiesten in de App Store beschikbaar gemaakt. Eerder lanceerde het muziekplatform eenzelfde app voor Android. De Pulse app geeft Soundcloud gebruikers de mogelijkheid om onder andere content, statistieken en het profiel gemakkelijk te beheren.

Soundcloud app

Soundcloud is een populair muziekplatform voor allerlei soorten muzikanten. Via de app kan je als gebruiker gemakkelijk muziek luisteren en 'liken'. Een veel gehoorde klacht van de reguliere Soundcloud app is dat deze app niet goed bruikbaar is voor artiesten. Het is niet mogelijk om content te beheren, statistieken in te zien of om op berichten te reageren. Soundcloud brengt daar (eindelijk) verandering in met de nieuwe 'Pulse' app. 

Soundcloud Pulse

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Pulse 'for creators' app

Door middel van de Pulse app kunnen artiesten geuploade content en statistieken beheren, tracks delen met anderen en nog veel meer. Op dit moment is het nog niet mogelijk om muziek vanaf een iPhone apparaat te uploaden, maar Soundcloud geeft aan dat deze functie 'in progress' is. De Pulse app is gewoon gratis te downloaden uit de App Store en is op dit moment alleen beschikbaar voor iPhone en Android. Download Soundcloud Pulse app.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.