Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens nieuwe data afkomstig van de 'Consumer Intelligence Research Partners' is Apple's spacegrijze iPhone 5s de populairste keuze voor consumenten in de VS. Voor de iPhone 5c was het blauwe toestel het populairst.

iPhone 5s: grijs

Dat spacegrijs de populairste kleur voor de iPhone 5s zou zijn hadden we eerlijk gezegd al verwacht. Deze kleur heeft een aandeel van 43% onder de totale verkopen van de 5s. Spacegrijs wordt gevolgd door zilver met een aandeel van 30% en goud met 27%.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 5c: blauw

Voor de iPhone 5c was de blauwe kleur het populairst (27%), met slechts 2% aandeel maar dan wit (25%). Wit werd gevolgd door groen, met 21% en roze met 20%. Het minst populair was geel met een aandeel van 7%.

Geslachtsverdeling

Onder vrouwen heeft zilvergrijs net iets meer de voorkeur dan spacegrijs. Bij zowel mannen als vrouwen is het aandeel van goud gelijk (ongeveer 27%). Voor de 5c is blauw populairder bij mannen waar voor vrouwen de roze uitvoering het grootste aandeel heeft.

Nauwkeurigheid

De data is natuurlijk nauwkeurig, maar hoe nauwkeurig is de verkoop van een kleur? Wanneer jij graag een spacegrijze iPhone wil, maar deze uitverkocht en lang niet leverbaar is, kies je toch voor een andere kleur, ook al heeft deze kleur niet de voorkeur?

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer