Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple Watch gebruikers zullen ongetwijfeld bekend zijn met het feit dat een koppeling met deze smartwatch en Spotify niet groots ondersteund wordt. Met de Decibell app werkt muziek afspelen uit Spotify dit echter wél onwijs goed.

Apple Watch en Spotify

Spotify heeft geen eigen Apple Watch app ontwikkeld om gemakkelijk tracks uit afspeellijsten vanaf de Apple Watch af te spelen. Natuurlijk is het wel mogelijk om vanaf de Watch tracks door te spoelen, maar bladeren door lijsten is er simpelweg niet bij. Met een handige, kleine app genaamd 'Decibell for Spotify - Music on your wrist' kan dit wél.

Decibell app

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Decibell app

Met de Decibell app kan je op je Apple Watch binnen je afspeellijsten zoeken naar nummers om af te spelen. Bovendien is de app volledig gratis te downloaden vanuit de Apple Store. Helaas is er geen glance (snelle blik) beschikbaar, wij verwachten ook niet dat deze ontwikkeld wordt omdat de app al enige tijd te downloaden is.

Ben je dus op zoek naar een makkelijke manier om via Spotify muziek af te spelen met de Apple Watch, dan is dit de ideale oplossing!

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.