Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Helaas kun je op dit moment nog niet aan Siri vragen of ze je favoriete album in Spotify of Deezer wilt afspelen. Maar dat gaat met de komst van iOS 13 en het openstellen van het SiriKit framework binnenkort veranderen!

Het Sirikit framework wordt namelijk door Apple met de komst van iOS13 en iPadOS opengesteld voor third-party muziek, podcast, radio en audioboek apps. Dus ook apps zoals Storytel en Tunein kunnen straks via je digitale assistent bediend worden. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Uiteraard is het dan nog wel aan de ontwikkelaars om deze functionaliteiten in te bouwen. De kans is natuurlijk zeer groot dat zij dit zullen doen. Vooral Spotify heeft in het verleden aangegeven het zij dit een oneerlijk concurrentievoordeel vinden. De nieuwe iOS wordt verwacht in de herfst, na de release van de nieuwe iPhones in september.

Siri wordt steeds meer gebruikt zo blijkt uit recente onderzoeken van o.a. Apple. Dat is opzich ook niet verwonderlijk als je nagaat hoeveel slimme apparaten in je huis of in de auto beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Apple Carplay en de integratie van slimme speakers. Gebruik jij Siri al? Lees hier anders nog eens een aantal handige manieren om Siri in te zetten.

 

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer