Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Heb jij nog een MacBook met een lelijk plakkertje over de webcam heen om te voorkomen dat er iemand meekijkt? Dat is vanaf nu verleden tijd met de Spyslide webcam beveiliging. 

Privcacy beschermen met een webcam cover

Al een aantal jaren adviseert het Openbaar Ministerie om jezelf te beschermen tegen webcam-hackers door een sticker op je webcam te plakken. Door dit te doen voorkom je dat hackers meekijken via de camera van de webcam. Meer en meer rapporten komen er naar buiten over de gevaren en de gevolgen hiervan. Zelfs Facebook CEO Mark Zuckerberg houdt standaard zijn webcam dichtgeplakt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Spyslide webcam cover

De jongens van het bedrijf Spy-Fy, Den Dekker en Van de Rijdt, hebben hiervoor een goede en elegante oplossing bedacht; de Spyslide. De 0.6 mm dunne cover plak je eenvoudig op je MacBook of andere laptops. Dankzij de handige plakstrip is het installeren een eitje. Vervolgens kun je met het schuifje heel gemakkelijk ervoor kiezen om de webcam wel of niet af te schermen. Zo schuif je de Spyslide eenvoudig open als je een Skypegesprek hebt maar schuif je hem daarna net zo makkelijk weer dicht om hackers te weren. ‘De eerste bestellingen gaan als een trein’, aldus Spy-Fy. 

spyslide installeren

Spyslide kopen

De Spyslide is vanaf nu te bestellen, met vroege vogels korting, voor maar 7 euro. Hierna zal hij te koop zijn voor een kleine 9 euro.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.