Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Doe jij regelmatig een boodschap met een klantenkaart, maar word je inmiddels gek van al die plastic kaartjes in je portemonnee of tas? Met de gratis Stocard app is de oplossing binnen handbereik.

Stocard maakt gebruik van de Wallet app op iPhone en biedt een omgeving waarin allerlei klantenkaarten opgeslagen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan je Albert Heijn bonus kaart, Air Miles of Ikea Family pas. Met deze app is de tijd dat je een pasje thuis laat liggen en korting of extra garantie misloopt verleden tijd!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Stocard app

De app werkt enorm gemakkelijk. In het eerste scherm is er de mogelijkheid om populaire kaarten toe te voegen. Na het kiezen van één van deze kaarten kan je de streepjescode inscannen of het klantnummer handmatig intoetsen. Na het inscannen kan je de kaart direct gebruiken. Ook is er de mogelijkheid om aanbiedingen voor de ingevoerde kaarten in de app te zien.

Stocard biedt ook een Apple Watch-app waarmee je direct op de Watch toegang hebt tot je klantenkaarten.

Stocard app

Bovendien beschikt Stocard over een 'Kaart Asisstent' waarmee je in je favoriete winkels herinnerd wordt aan het gebruik van je klantenkaarten!

Voor mij is deze app een uitkomst. Ik laat zelf vaak mijn klantenkaarten thuis als ik de stad in ga of een boodschap doe. Nu kan alles simpelweg vanaf mijn iPhone!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer