Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het is Superbowl Sunday. In de American Football-finale nemen de Philadelphia Eagles het op tegen regerend kampioen the New England Patriots. Niet alleen de Amerikanen zijn geinteresseerd in hoe deze wedstrijd afloopt, maar ook steeds meer mensen in Europa. Lees hier hoe jij de Superbowl kunt kijken.

Of je de Superbowl nu wilt kijken voor de wedstrijd of voor de halftime show van Justin Timberlake, het belooft zeker weer een spektakel te worden. De Superbowl begint in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari om 00:30 uur. De wedstrijd duurt tot ongeveer 04:30 uur. Het kost je dus wel wat nachtrust.

Streamen via VPN Unlimited

Een manier om de Superbowl te kunnen kijken is door de wedstrijd te streamen. Het probleem waar je dan al snel tegenaan loopt is dat veel website een regioblock gebruiken en de stream onmogelijk maken in Nederland. Om dit te omzeilen kun je gebruik maken van de VPN Unlimited app. Deze app laat het doen lijken alsof je uit de Verenigde Staten komt en op die manier is de livestream toegankelijk. 

Fox Sports

Fox Sports heeft de uitzendrechten in Nederland. Helaas kost dit je wel geld, maar je hoeft niet een volledig abonnement af te sluiten. Bij Fox Sports kan er een dagpas gekocht worden om zo toegang te krijgen tot de Superbowl. Fox biedt de wedstrijd ook aan in de app. Daarnaast zendt Fox de hele dag verslagen uit van het hele seizoen.

Het is duidelijk dat Superbowl Sunday elk jaar groter wordt in Nederland. Fox heeft zelfs enkele bioscopen ingeschakeld om daar de wedstrijd te laten zien. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer