Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Herinner je je de Go! Go! Go! deals weken van T-Mobile nog, van december vorig jaar? T-Mobile heeft nu een soortgelijke kortingsactie lopen, maar dan voor Sim Only abonnementen. Lees in dit artikel wat de ‘Go Sim Only’ actie van deze provider precies inhoudt, en wat deze actieweken jou precies te bieden hebben.

Maandelijkse korting op je bundel

De T-Mobile ‘Go Sim Only’ deals houden in dat je minstens 3,50 euro korting per maand krijgt op je bundel, als je gedurende de snelle Sim Only weken een 2 jarig abonnement afsluit. De 3,50 euro korting is op basis van het goedkoopste abonnement, je korting per maand kan echter flink oplopen, want deze hangt af van het soort Sim Only abonnement dat je kiest. Bij een 2-jarig ‘10GB + onbeperkt bellen’ abonnement is de maandkorting bijvoorbeeld 8 euro, en bij een ‘onbeperkt GB & onbeperkt bellen’ abonnement voor 2 jaar heb je het zelfs over een korting van 15 euro per maand!

De voornoemde bedragen zijn kortingsbedragen per maand, je totale voordeel over de hele looptijd is dus veel groter! Je totale voordeel kun je uitrekenen door de genoemde bedragen te vermenigvuldigen met 24 maanden. Een simpele rekensom leert dan bijvoorbeeld dat een ‘onbeperkt GB & onbeperkt bellen’ abonnement voor 2 jaar, je over de hele looptijd een korting / voordeel oplevert van maar liefst 360 euro!

Echter, ook bij Sim Only abonnementen van T-Mobile voor 12 maanden ontvang je een leuke korting op je maandbedrag… Klik op de onderstaande link om alle kortingen te bekijken.

Bekijk nu alle ‘Go Sim Only’ abonnementen deals van T-Mobile

Go Sim Only deals bij T-Mobile - t/m 08 april 2018

De ‘snelle Sim Only weken’ van T-Mobile lopen nog tot en met zondag 08 april 2018, dus vanaf vandaag heb je nog een aantal weken om je voordeel te pakken binnen deze kortingsactie. Wacht dus niet te lang, want het betreft een tijdelijke actie.

Wanneer is een Sim Only abonnement aantrekkelijk?

Weet je nog niet of Sim Only wat voor jou is? Na het lezen van de volgende tekst weet je dat misschien wel… Wil je een (mobiel) telefoonabonnement afsluiten, maar heb je geen nieuwe iPhone / smartphone nodig? Dan kan Sim Only de ideale oplossing zijn voor jou. Door te kiezen voor Sim Only heb je geen kosten voor de aanschaf van een nieuw toestel, en dat kan behoorlijk schelen op je totale maandelijkse lasten. De aankoop van een nieuw toestel wordt anders namelijk vaak meegefinancierd binnen de bundel, waardoor er al snel 15-40 euro bijkomt op de totale maandelijkse lasten. Een nieuwe smartphone kost simpelweg geld.

Dit zijn samengevat de redenen om te kiezen voor Sim Only en niet voor een abonnement met toestel:

  • Je hoeft niet per se de nieuwste smartphone te hebben;
  • Je oude smartphone werkt nog goed;
  • Je wil (aanzienlijk) besparen op je maandelijkse lasten;
  • Je wil een abonnement zonder toestel, en daarnaast zelf nog een los (iPhone) toestel kopen

Uiteraard kunnen er nog wel meer redenen zijn om te kiezen voor Sim Only, afhankelijk van je specifieke situatie. Ben je overtuigd, of wil je verder overtuigd worden…, bekijk dan nu alle ‘Go Sim Only deals’, via de volgende link.

Bekijk alle ‘Go Sim Only’ deals van T-Mobile

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer