Back to Top
Navigeer:

T-Mobile – mobiele provider – informatie over T-Mobile

T-Mobile Netherlands behoort tot de “Deutsche Telekom”, een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Het vroegere Orange dat je misschien nog kent is destijds overgegaan in T-Mobile. In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN. BEN is daarbij het prijsstunter merk, en T-Mobile het hoofdmerk/label/moederbedrijf. T-Mobile biedt op steeds meer plaatsen in Nederland 4G dekking aan, en verwacht eind 2015 in heel Nederland 4G dekking (voor supersnel Internet) te kunnen leveren. Met alle Stel Samen & Stel Bij abonnementen wordt echter ook 4GMAX erbij geleverd. Dit is 4G met een maximale snelheid tot 120 Mbps, aanmerkelijk sneller dan de internetsnelheid van normale bundels en bij andere providers.

Abonnementen T-Mobile met iPhone toestel

Bij T-Mobile kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van T-Mobile met iPhone toestel

Sim Only abonnementen T-Mobile

T-Mobile biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij T-Mobile terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van T-Mobile

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.