Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bigger is better volgens Tele2. De provider biedt vanaf vandaag sim-only abonnementen aan met een maximale 24 GB aan data voor een bijzonder interessante prijs!

Tele2 bundels

Gebruik jij veel internet en zit je regelmatig boven je bundel? Tele2 biedt vanaf vandaag enorme sim-only bundels aan met tot 24 GB aan mobiele data! Tot nu toe bood T-Mobile de grootste databundel aan met 12GB, voor dezelfde prijs als de nieuwe bundel van Tele2. Op de derde plek komt nu KPN met een bundel van 10 GB.

Voor slechts tijdelijk € 32 euro per maand koop je al een sim-only abonnement met 24 GB data en onbeperkt bellen/SMS'en. Uiteraard beschikt dit abonnement van Tele2 over hun 4G netwerkverbinding. Een sim-only abonnement met 8GB data kost slechts € 22 per maand (ook deze aanbieding is tijdelijk!).

Tele2 sim only deals

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Sim Only en los toestel

Er bestaat voor consumenten de keuze tussen een abonnement met toestel en een sim-only abonnement met een los toestel. Vroeger was een sim-only abonnement met los toestel significant goedkoper dan een abonnement met toestel, maar vandaag de dag liggen de prijzen dichter bij elkaar.

Landelijke dekking

Het eigen 4G netwerk van Tele2 is sinds november te gebruiken maar deze is helaas nog niet compleet. Eind maart verwacht Tele2 de buitendekking klaar te hebben, waarna later de binnendekking (binnenshuis) volgt.

Provider-keuzestress

Ben je er nog niet uit welke provider je moet kiezen? We hebben onlangs een artikel geschreven over de verschillende providers en de voor- en nadelen van deze providers. Neen hier een kijkje.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer