Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tele2 gaat de strijd aan met T-mobile en verklaard de prijzenoorlog voor geopend. Tele2 kondigt een nieuw abonnement met onbeperkte data aan voor slechts 25 euro aan. Je krijgt daar niet alleen onbeperkt veel MB’s voor, maar ook bellen en sms’en zal ongelimiteerd aangeboden worden.

Vanaf 17 mei

Vanaf morgen 17 mei  is het super-abonnement verkrijgbaar. Naast nieuwe kunnen ook bestaande klanten profiteren van de stuntprijzen. Huidige klanten kunnen een maand lang het unlimited abonnement gratis uitproberen. Naast het ongelimiteerde abonnement zijn ook de andere abonnementen volledig omgegooid en voorzien van een meer aantrekkelijke prijs.

Lees ook: Vodafone en T-Mobile op vingers getikt door hoge raad

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Voor de echte internet-slurpers

Zowel bij Tele2 als bij T-mobile kunnen klanten met een unlimited abonnement 5GB per dag aan de internet gebruiken. Bij overschrijden van het limiet dient de klant a.k.a internetslurper iedere gigabyte aan extra data via de website aan te vragen. Verder biedt Tele2 in het buitenland nog geen onbeperkte data aan. Het is echter wel mogelijk 6GB aan data per maand over de grens te gebruiken. Huidige klanten met een abonnement met 24GB worden automatisch overgezet naar het unlimited abonnement. Daarbij krijgen ze ook 10 euro korting per maand aangezien het unlimited abonnement slechts 25 euro kost. Dit in tegenstelling tot het oude 24GB-abonnement dat 35 euro kostte.  

Lees ook: Alle informatie rondom telecomaanbieders en providers

Ook andere abonnementen op de schop

De abonnementen met datalimiet worden ook flink omgegooid. Zo vervallen de bundels met 2GB en 24GB. Op die manier blijven alleen de 1GB, 5GB, 10GB en unlimited abonnementen over. Daarbij worden de bundels ook in prijs verlaagd. Dit kan een euro per maand op je abonnementskosten schelen. Met als uitschieter de extreme prijsvermindering van het unlimited abonnement.

 

Wanneer je als bestaande klant gebruik wil maken van de proefmaand, kun je tussen 17 en 25 mei je via de Tele2 app aanmelden.

Lees ook:Gebeld door een vreemd en buitenlands nummer? Pas op!

Wat doet T-mobile?

Met de stunt van Tele2 is de prijzenoorlog om onbeperkt internet in Nederland officieel losgebarsten. Nu reist echter de vraag: hoe reageert de concurrentie hier op? Naast Tele2 heeft ook T-mobile een onbeperkt internet abonnement. Voor 35 euro per maand is het mogelijk dit abonnement af te sluiten. De stuntprijs van Tele2 zorgt er echter voor dat het minder aantrekkelijk wordt om bij T-mobile klant te worden. Met veel verwachting wordt er nu dus op de reactie van T-mobile gewacht.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.