Back to Top
Navigeer:

Tele2 – mobiele provider – informatie over Tele2

Tele2 maakt gebruik van een eigen netwerk voor zijn klanten. Het bedrijf biedt net als vele andere merken gewone mobiele telefoon abonnementen aan, met toestel, maar ook zonder toestel (Sim Only). Op 4Gdekking.nl kun je zien hoe de 4G dekking voor razendsnel Internet op dit moment is. 

Abonnementen Tele2 met iPhone toestel

Bij Tele2 kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van Tele2 met iPhone toestel

Sim Only abonnementen Tele2

Tele2 biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Tele2 terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Tele2

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.