Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een telefoonabonnement met de Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro of Pro Max. Kies uit verschillende abonnementen of stel je abonnement zelf samen. Wat kost een telefoonabonnement inclusief de nieuwste iPhone en waar moet je opletten? Je ontvangt een aantal belangrijke tips.

Verschil tussen de iPhone 11- modellen

Apple heeft de iPhone 11 in drie verschillende modellen uitgebracht. Deze zijn vanaf september 2019 verkrijgbaar. Voordat je een telefoonabonnement inclusief iPhone 11 afsluit, moet je wel weten welk toestel het beste bij jou past. Daarom vind je hieronder de belangrijkste specificaties.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

IPhone 11 specificaties

De iPhone 11 heeft een 6,1 inch Liquid Retina lcd-scherm. De aluminium behuizing is stof- en waterdicht (tot 2 meter diepte gedurende 30 minuten onder water). Aan de achterzijde een dual 12mp camera, ook de selfiecamera heeft twee lenzen (inclusief TOF 3D camera). De batterij gaat in gesprektijd ongeveer 17 uur mee.

IPhone 11 Pro: kleiner maar beter

Je zou denken dat de iPhone 11 Pro groter is, maar dit is helemaal niet het geval. Dit toestel heeft een 5,8 inch super Retina XDR oled-scherm. De pixeldichtheid ligt hoger dan bij de iPhone 11, waardoor beelden er beter uitzien. Dit toestel kan tot wel 4 meter diepte gedurende een halfuur onder water blijven. Met zijn triple hoofdcamera en dual selfiecamera maak je ook nog eens betere foto's. De accu houdt het in gesprek tijd ongeveer 18 uur uit.

IPhone 11 Pro Max: de grootste van de drie

De Apple iPhone 11 Pro is de grootste van het drietal: deze heeft een 6,5 inch scherm (super Retina XDR Oled). Ook hier ligt de pixeldichtheid hoger dan bij de iPhone 11. De stainless steel behuizing kan tot 4 meter diepte onder water blijven, ongeveer gedurende een halfuur. Verder heeft het toestel een triple hoofdcamera en dual selfiecamera. De accu is krachtig en gaat in gesprektijd tot wel 20 uur mee. Dit is een uitzonderlijk goede prestatie.

Telefoonabonnement inclusief iPhone 11 (Pro/ Pro Max)

De iPhone 11- modellen zijn niet de allergoedkoopste: gemiddeld ben je tussen de €799 en €1099 kwijt. Voor velen is dit een flinke hap uit het salaris of het maandelijkse budget. Een telefoonabonnement inclusief iPhone 11 (Pro/ Pro Max) kan dan de oplossing zijn.

Hoe werkt een telefoonabonnement inclusief iPhone? Je kiest eerst het iPhone model, waarbij je vooral goed op de specificaties zoals de opslagruimte let. Vervolgens stel je een abonnement samen of kies je uit een van de kant en klare abonnementen.

Dan is het nog akkoord gaan met de door jou gemaakte keuze en de bestelling is klaar. De provider verstuurt de iPhone zo snel als mogelijk, soms heb je ook de keuze om deze ergens op te halen. Het abonnement gaat in op de dag die in het contract staat.

Kosten telefoonabonnement met iPhone

Bij een telefoonabonnement inclusief iPhone krijg je te maken met twee verschillende kosten: abonnementskosten en afbetaling van het toestel. Je krijgt de iPhone namelijk niet gratis: deze betaal je in maandelijkse termijnen af. Wel kan het zijn dat de provider korting op het toestel of het abonnement geeft. Om deze reden kiezen veel mensen voor een telefoonabonnement inclusief smartphone.

Je hoeft maandelijks geen twee rekeningen te voldoen: alles zit in één maandtermijn. Maandelijks betaal je de normale kosten voor je mobiel abonnement en een gedeelte voor de iPhone. Vaak is het zo dat je het toestel in 24 termijnen oftewel binnen 2 jaar afbetaalt. Dit is een mooie termijn: de meeste mensen kiezen na 2 jaar weer voor een nieuwere iPhone.

Hoe zit het met BKR-registratie?

Een abonnement inclusief iPhone 11 is niets anders dan een lening. Tenminste, dit geldt alleen voor het toestel dat je maandelijks afbetaalt. Moet je in totaal meer dan €250 aan de iPhone afbetalen? Dan wordt dit als een lening gezien. Deze lening levert je een BKR-registratie op. Nu is dit niet direct een probleem: wanneer je netjes afbetaalt dan spreek je over een positieve BKR-registratie. Alleen bij betalingsproblemen krijg je een codering achter je naam: dit heet dan een negatieve BKR-registratie.

Wil je helemaal niks met BKR te maken hebben? Betaal dan het grootste gedeelte van je iPhone in één keer en zorg dat de lening onder de €250 blijft.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer