Back to Top

Telfort – mobiele provider – informatie over Telfort

Telfort is een Nederlandse prijsstunter voor mobiele telefonie. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is sinds 2005 onderdeel van KPN. Kies je voor Telfort dan bel je via het KPN netwerk. Je kunt bij dit merk terecht voor telefoonabonnementen met toestel én zonder toestel (Sim Only).

Na het stoppen van het label ‘Hi’ (van KPN) in 2015 is Telfort de grootste virtuele operator geworden in Nederland. De andere grote ‘Mobile Virtual Network Operators’ (kortweg MVNO’s) in Nederland zijn: Lebara, Hollandsnieuwe (het budgetlabel van Vodafone), Lycamobile en Tele2 (sinds 2018 samen met T-Mobile). Totaal hebben de MVNO’s anno 2017 ongeveer 20 procent van de markt in handen, waarbij het gaat om iets meer dan 4 miljoen simkaarten. Telfort heeft al enige tijd last van klantenverlies aan andere MVNO’s zoals Simpel en Youfone.

Eind 2017 had het telecombedrijf Telfort nog steeds ongeveer 8% van de markt in handen, hoewel dit eerder ruim boven de 10% lag. Wie weet dat KPN/Telfort het tij de komende jaren kan keren, en markt kan afsnoepen bij andere providers/MVNO’s. Niettemin heeft Telfort voldoende en ook aantrekkelijke (budget) aanbiedingen, en is het de moeite waarde om deze eens te bekijken als je voor het verlengen van je abonnement staat, of je op zoek bent naar een nieuwe smartphone en ook een abonnement wil gaan afsluiten.

Abonnementen Telfort met telefoon

Bij Telfort kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus). Ook kun je bij Telfort een abonnement afsluiten met een Android smartphone.

Bekijk de abonnementen van Telfort met telefoon

Sim Only abonnementen Telfort

Telfort biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende smartphones:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.
  • Android gebaseerde smartphones van merken als Samsung, Huawei, en LG.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Telfort terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Telfort

Beste abonnementen deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.