Back to Top

Telfort abonnementen vergelijken met telefoon

Hieronder kun je Telfort abonnementen vergelijken met telefoon / smartphone, en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier Telfort abonnementen met telefoon vergelijken (abonnementen voor 2 jaar, of 1 maand / maandelijks opzegbaar). Vergelijk zelf de goedkoopste aanbiedingen en laagste prijzen voor een Telfort abonnement met telefoon / smartphone, zodat je het goedkoopste Telfort telefoon abonnement kunt afsluiten. Dit kan als nieuwe klant, maar je kunt je contract ook verlengen als je al bij deze telecomprovider zit, en je vrij bent om over te stappen.

Soorten telefoon abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Telfort

Je kunt bij Telfort op dit moment kiezen uit de volgende telefoonabonnementen / data- en belbundels:

- 0 GB – 150 belminuten
- 1 GB – 150 belminuten
- 5 GB – 150 belminuten
- 10 GB – 150 belminuten

Daarnaast biedt Telfort nog de volgende opties:

- Onbeperkt bellen

Bij alle bundels kan de gebruiker gratis sms’en.

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Na het vergelijken van Telfort abonnementen met telefoon…

Telfort biedt net als KPN extra opties aan, die je na het vergelijken van abonnementen kunt mee selecteren. Op dit moment biedt Telfort als extra optie Spotify Premium aan. Daarmee kun je overal naar je favoriete muziek luisteren. Deze dienst is verder maandelijks aan of uit te zetten.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon / iPhone)

Telfort biedt ook Sim Only abonnementen zonder iPhone of Android smartphone. Heb je geen nieuwe telefoon nodig, of wil je op dit moment (nog) geen nieuwe telefoon, dan kunnen Sim Only abonnementen van Telfort je mogelijk meer bieden. Dit zijn abonnementen zonder toestel voor de periode van 2 jaar of 1 maand (vrij opzegbare insteek). De kosten voor een nieuwe telefoon / smartphone spaar je daarmee dus uit. Omzetten naar een toestelabonnement kan dan later nog (3 maanden later). Uiteraard kun je ook Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van Telfort met telefoon