Back to Top

Telfort Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Telfort Sim Only abonnementen vergelijken (contracten zonder telefoon / smartphone), en desgewenst een Telfort Sim Only abonnement afsluiten (voor 2 jaar of 1 maand). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Telfort vergelijken op prijs (abonnementen voor 2 jaar en 1 maand; kies zelf). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen van Telfort Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only abonnement van Telfort kunt afsluiten. Je kunt je contract verlengen, maar ook nieuwe klant worden bij deze telecomprovider.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Telfort

De Telfort Sim Only abonnementen bundels zijn hetzelfde als de toestelabonnementen bundels van deze provider. Begin april 2018 waren er de volgende mogelijkheden:

- 0 GB – 150 belminuten
- 1 GB – 150 belminuten
- 5 GB – 150 belminuten
- 10 GB – 150 belminuten

Daarnaast biedt Telfort nog de volgende opties tegen meerpijs:

- Onbeperkt bellen

Bij alle bundels kan de gebruiker gratis sms’en.

Telfort abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

Telfort biedt ook abonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van Telfort met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only abonnement is ook nog een goede optie, als alternatief voor een abonnement met toestel.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Telfort