Back to Top
Navigeer:

Telfort – mobiele provider – informatie over Telfort

Telfort is een Nederlandse prijsstunter voor mobiele telefonie. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is sinds 2005 onderdeel van KPN. Kies je voor Telfort dan bel je via het KPN netwerk. Je kunt bij dit merk terecht voor (iPhone) abonnementen met én zonder toestel.

Abonnementen Telfort met iPhone toestel

Bij Telfort kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone SE 2, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van Telfort met iPhone toestel

Sim Only abonnementen Telfort

Telfort biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Telfort terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Telfort

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.