Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het festivalseizoen is inmiddels losgebarsten. Natuurlijk heb je voor een festival een tent, luchtbed en goed gezelschap nodig. Maar met deze accessoires zorg jij ervoor dat jij je telefoon optimaal kan benutten.

De zomer is nog niet eens officieel begonnen, maar het festivalseizoen is al wel compleet losgebarsten. Dit zijn toch wel handige accessoires om mee te nemen als je deze zomer nog een festival bezoekt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Bescherming

Een beschermend hoesje kan natuurlijk nooit kwaad, maar mocht je in een moshpit belanden en je telefoon vliegt uit je broekzak dan is een beschermend hoesje toch wel handig. Natuurlijk kunnen we nooit garanderen dat een beschermend hoesje een moshpit overleefd, maar toch. Het is wel belangrijk dat het hoesje niet alleen de achterkant beschermd. Dan bestaat de mogelijkheid dat het scherm alsnog breekt.

Powerbank for president

Degene die de powerbank heeft uitgevonden verdient een lintje. Dit is de redding tijdens een festival! Vaak is je iPhone na 1 dag al leeg en heb je nergens een stopcontact om je telefoon bij te laden. De powerbank biedt dan de optie om te kunnen opladen zonder dat je constant bij een stopcontact moet zitten. Hoelang een powerbank mee gaat en hoe vaak je je iPhone daarmee kunt opladen is afhankelijk van de kracht van de powerbank.

Wie is de DJ?

Uiteraard is er op een festival muziek, maar op het campingterrein is het vaak rustig. Wanneer je bij je tent bent, is het wel zo fijn als je daar ook je favoriete artiesten kunt horen. Daarom kan op een festival een speaker absoluut niet missen.

Naast de accessoires zijn er ook apps die niet gemist kan worden.

Bekijk ook: iPhone accessoires overzicht

Zoek mijn vrienden

Met deze app kan je je vrienden zoeken tijdens een festival. Als je je locatie deelt met je vrienden, weten zij waar jij bent. Hierdoor kan iedereen naar zijn/haar favoriete artiest en na het concert vindt je elkaar ook nog eens eenvoudig terug. 

En als laatste Buienalarm

Wanneer je niet helemaal zeker weet of het droog blijft, dan is deze app ideaal. De app kan niet ver in de toekomst kijken, maar als jij een donkere wolk aan ziet komen, weet je via de app wel direct of je moet gaan schuilen. Je ziet of het licht of zwaar gaat regenen, hoelang de bui duurt en hoe laat de piek van de bui is. Ideaal als je niet in een poncho wilt lopen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.