Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Maak je leven een stuk efficiënter met behulp van de Workflow-app. Lees hier tips om de app optimaal te benutten.

Als rasechte chaoot mét drukke agenda, is het voor mij soms lastig om goed door te werken. Vaak ben ik met drie dingen tegelijk bezig. Hoewel ik een vrouw ben, bezit ik niet de superkracht om meerdere dingen tegelijk te doen. Het resultaat? Chaos, stress en minder tijd voor de écht leuke dingen. Het antwoord van mijn problemen vind ik in mijn iPhone. Om voor eens en voor altijd afscheid te kunnen nemen van mijn innerlijke chaos probeerde ik de afgelopen dagen Workflow uit.

Nu Workflow een onderdeel van Apple is geworden is het voor mij hoog tijd om de app eens uit te testen en wat praktische tips op een rijtje te zetten. De app heeft al een aantal jaar een actieve gebruikersgroep. Door handelingen te automatiseren is het mogelijk om efficiënter op je iPhone aan de slag te gaan. Wanneer je de juiste workflows hebt ingesteld is het mogelijk om met één tik, meerdere handelingen uit te voeren.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hou het simpel

Terwijl ik wat door de app scroll ontdek ik Plan 3 Main Tasks. Kijk eens aan, dit is wat ik nodig heb. Op een dag heb ik al snel een to-do list met tien taken. Nooit haal ik de bodem van die lijst, met een ontevreden Netflix-avond als gevolg. Ja, drie taken per dag, dat spreekt mij wel aan.

En toen begreep ik het niet meer. Met een waslijst aan opties raakte ik al vrij snel de weg kwijt. Met even rustig zitten en lezen, moet het vast wel lukken, maar met een drukke agenda, een rommelige woonkamer en honger, kan ik geen geduld opbrengen deze workflow uit te pluizen. Wel heb ik iets nieuws geleerd: drie kerntaken per dag is zo’n slecht idee nog niet. Met pen en papier, werkt deze workflow voor mij het beste.

Bewaren voor later

Vaak wanneer ik door Facebook scroll, kom ik genoeg interessante artikelen tegen die ik later nog wil lezen. Deze URL’s wil ik dan opslaan. Ook wanneer ik opzoek ben naar leuke webshops of nieuwssites ontstaat er soms een flinke chaos mijn tabbladen van Safari. Als ik dan ook nog eens per ongeluk al mijn tabbladen sluit, is de teleurstelling compleet. Met de workflow Clip Article to Notes is dit verleden tijd.

Voor de taal junkies

Niet direct heel efficiënt, maar wel erg leuk: Word of the Day. Iedere dag presenteert Workflow een nieuw woord met bijbehorende uitleg. Deze nieuw geleerde woorden werken goed in groepsapps wanneer je wilt dat niemand je begrijpt.

“Wasdag-zaterdag”

Heerlijk weekend, eindelijk tijd voor de was, stofzuigen en alle andere uitgestelde klusjes. Met de workflow Set Weekend Chores is het mogelijk jezelf aan deze klusjes te herinneren. Zo voorkom je dat je vier weken onder dezelfde lakens slaapt en de WC zijn poetsbeurt mist. Wel zo fris.

Alle hierboven genoemde workflows zijn te vinden in de Workflow Gallery.

Is mijn leven verbeterd sinds ik Workflow gebruik? Een klein beetje wel ja. De Set Weekend Chores Workflow is voor mij echt een redder in nood. Ik vergeet altijd welke klusjes wanneer moeten, nu hoef ik daar niet meer lang bij stil te staan.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.