Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 36)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

Lees dit voor je een iPhone SE koopt: iPhone SE vergeleken met de rest van de iPhones

Ben jij benieuwd hoe de iPhone SE zich verhoudt tot de iPhone 5s, 6 (Plus) en 6s (Plus)? We hebben een overzicht van de verschillen gemaakt.

  • woensdag 23 maart 2016 11:01

Musthaves: Flitsmeister

Een super App voor elke autorijder die verder komt dan z'n eigen dorp. Met deze app delen alle Flitsmeister app gebruikers informatie over situatie op de Nederlandse en Belgische wegen. Files, flitser en wegwerkzaamheden waarbij ook direct de berekening gegeven wordt wat je vertraging is op een ingevoerde bestemming. Informatie wordt automatisch gedeeld. Lees hier meer over deze handige app.

  • woensdag 23 maart 2016 10:51

Waarom de iPhone SE in Nederland geen € 399 kost

Bij de introductie van de iPhone SE afgelopen maandag zagen we de mooie prijs van $ 399 voorbijkomen. Waarom is de prijs van de iPhone SE in Nederland zoveel hoger dan de prijs in de Verenigde Staten?

  • woensdag 23 maart 2016 10:05

iPhone SE: alles wat je moet weten over dit toestel

Op het Apple Event vandaag is de nieuwe iPhone SE smartphone aangekondigd! Hier lees je alle kenmerkende specificaties van dit interessante, compacte apparaat.

  • maandag 21 maart 2016 18:34

Nieuw design iPhone.nl live!

We hebben de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw fris ontwerp voor de website welke vandaag online is gegaan. Met de nieuwe website hopen we jullie nog beter van informatie te kunnen voorzien.

  • maandag 21 maart 2016 12:50

Hoe verwijder ik mijn Instagram account (tijdelijk uitschakelen of definitief verwijderen)?

Ben je helemaal klaar met Instagram? Dan zijn er verschillende manieren om de foto dienst te verwijderen. In dit artikel leggen we jou uit hoe.

  • donderdag 17 maart 2016 11:45

Wallpaper woensdag 8 - sterrenhemel

15 prachtige foto's van sterrenhemelen: dat krijg je van ons op deze wallpaper woensdag. De afbeeldingen zijn direct in het juiste formaat gesneden, bijgewerkt waarnodig en kunnen gebruikt worden met het Parallex perspectief effect!
  • woensdag 16 maart 2016 11:43

‘Online Head Ball’ is app van de week

Een van de populairste iPhone apps van dit moment: Online Head Ball. Een game waar twee poppetjes tegenover elkaar staan met maar één doel: scoren bij de tegenstander. 

  • maandag 14 maart 2016 20:37

Reflect app schept orde in Evernote

Vele zullen het probleem kennen: je slaat veel interessante data op in Evernote, maar wat doe je er nu uiteindelijk echt mee? De Reflect app schept orde in deze chaos.

  • vrijdag 11 maart 2016 15:49

Myth busted: apps forceer stoppen is niet beter voor de batterijduur

Sommige iPhone gebruikers beweren dat het 'forceer stoppen' van apps via het multitask scherm goed is voor de batterijduur, omdat de apps dan niet op de achtergrond actief zijn. Dit is nu echter ontkracht door Craig Federighi, een Apple Software Engineer.

  • donderdag 10 maart 2016 17:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 451 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.