Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 54)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

CarPlay alleen toestaan wanneer je iPhone ontgrendeld is

Carplay is op dit moment beschikbaar in nieuwe auto’s van Volkswagen en Seat, eind 2015, begin 2016 zullen meerder merken volgen. Echter zijn wel after-market systemen van Alpine en Pioneer op de markt die CarPlay ondersteunen en geïnstalleerd kunnen worden in iedere auto waarin plaats is voor een DIN-2 autoradio. 

  • zaterdag 18 juli 2015 09:55

8 tips om de batterijduur van je iPhone te verlengen

Hieronder staan 15 handige tips zodat jij langer kan doen met de batterij van je iPhone!

  • zondag 5 juli 2015 11:05

Apple presenteert iOS 9

Vandaag op de WWDC, heeft Apple iOS9 aangekondigd. Apple heeft verbeteringen aangebracht aan Siri, multi-tasking mogelijkheden en accu en prestaties.

  • maandag 8 juni 2015 21:15

Apple store offline tot na Spring Forward Event

De Apple Store is, een aantal uur voor het Apple Spring Forward Event, tijdelijk niet beschikbaar. Dat de winkel uit staat is een goede indicatie dat er iets nieuws gekocht kan worden na het evenement. De vraag is alleen welke producten dat zullen zijn...

  • maandag 9 maart 2015 16:05

Vervangingsprogramma voor iPhone 5 batterij verlengd

Het vervangingsprogramma dat Apple heeft opgezet voor iPhone 5-apparaten die last hebben van ondermaatse batterij prestaties is verlengd.

  • vrijdag 6 maart 2015 11:32

Apple lanceert wereldwijde campagne 'Shot on iPhone 6'

Voor de nieuwe campagne ligt de focus op de promotie van de fotografie mogelijkheden van de iPhone 6. Hiermee probeert Apple de smartphone naar voren te schuiven als het enige apparaat wat nodig is om goede foto's te maken.

  • dinsdag 3 maart 2015 12:30

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 432 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.