Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Meer leren over muziek, technologie in het klaslokaal en design: binnenkort kom je een stuk wijzer de Apple Store uit met dank aan Today at Apple. Wie weet dat Apple ons ooit nog de kneepjes van het patentaanvraagvak leert.. 

Apple wil de komende tijd van de Apple Stores een echte ontmoetingsplaats maken. Het nieuwe idee van Apple betreft een reeks educatieve sessies. Vanaf eind mei start in 495 Apple Stores Today at Apple. Binnen het educatieve programma van Today at Apple kun je meer leren over video, muziek, kunst, design en programmeren.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook: Apple Store kijrgt Beats-1 radiostudio

Apple is al een tijdje bezig om de Apple stores van een showroom naar echte ontmoetingsplaats om te toveren. Iedere sessie staat een onderwerp centraal. Onder leiding van experts krijgen de bezoekers van Today at Apple een masterclass.Tijdens Today at Apple wordt de Apple Store omgetoverd tot een waar kennisplein, waar het onderwerp van die dag centraal staat.

Een dosis kennis is bij Today at Apple gratis. Daarbij zijn de sessies ook voor meerdere leeftijden geschikt. De dinsdagen zijn speciaal gereserveerd voor docenten. Onder de treffende naam Teacher Tuesday worden er lezingen gegeven over technologie in de klas. Het vrolijkste uur van de week vindt plaats in het weekend. Tijdens Kids Hour kunnen kinderen terecht om meer te leren over  muziek en robots programmeren. Last but not least, zal Apple ook sessies organiseren voor bedrijven.

Lees ook: Zoveel verdient Apple per seconde

De Apple familie in de Apple Stores breidt uit met de komst van de Creative Pros. Deze nieuwe medewerkers in de Apple Store zullen de sessies leiden. Samen met de meer technische Geniuses vormen ze het team binnen de store. Vanaf eind mei zullen de masterclasses van start gaan. Het is echter nog onduidelijk of ook Nederland en België gezegend zullen worden met de komst Today at Apple en de Creative Pros

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.