Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens een gerucht via AppleInsider gaat één van Apple's grootste fabrikanten, TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), de productie voor nieuwe 16 nanometer A10 chips verdubbelen. Dit worden waarschijnlijk de chips die we in de iPhone 7 gaan vinden.

TSMC

TSMC wordt waarschijnlijk het enige bedrijf dat processor chips voor de Apple iPhone 7 gaat produceren. Dit vanwege de vermeende 'chipgate' waardoor er een verschil in snelheid te merken is tussen iPhone 6s telefoons.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

12 nanometer A10 chips

De productie van de kleine, maar supersnelle chips wordt verhoogd van 40.000 12 inch wafers naar 80.000 eind maart, volgens DigiTimes. Deze productie hoeft echter niet alleen voor Apple te zijn. Hoewel Apple één van de grootste afnemers is produceert TSMC ook chips voor bijvoorbeeld Nvidia en Spreadtrum.

iPhone 7

We kunnen de iPhone 7 waarschijnlijk rond september 2016 verwachten. Er zijn al geruchten geweest over een waterdichte behuizing, dubbele camera, stereo speakers en meer. Lees hier alle verwachte specificaties van de iPhone 7.

We mogen ons eerst verheugen op de aankondiging van de iPhone 5se/SE, welke rond 22 maart wordt aangekondigd samen met de iPad Pro 9.7 inch en een aantal nieuwe bandjes voor de Apple Watch.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.