Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple werkt stiekem aan drie nieuwe iPhone modellen. Welke dit precies zijn? Dat is nog niet geheel duidelijk. Mogelijk komt de iPhone SE2 op de markt, maar ook de iPhone X Plus. De website Forbes heeft een aantal schetsen in handen gekregen. Hierop is te zien dat de iPhone X Plus voorzien wordt van dual camera.

Er is wel enige verwarring over de camera. Volgens Gordon Kelly van Forbus zou de iPhone X Plus uitgerust zijn met triple camera. Waarschijnlijk interpreteert hij de schets verkeerd en moet de middelste cameralens gezien worden als led-flitser.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Vrijwel zelfde ontwerp als de iPhone x

De iPhone X Plus heeft hetzelfde design als de gewone iPhone X. Het enige verschil is de afmeting, die bij het plus model iets groter is (groter dan 5,8 inch dus). Kijken we naar de exacte lengte en breedte, dan is de iPhone X Plus vergelijkbaar met de iPhone 8 Plus.

Net als bij het gewone X model is ook de X Plus uitgerust met face ID, de meest moderne en veilige manier van toestel ontgrendeling. Het truedepth camerasysteem zal in ieder geval verbeterd zijn. Dit zorgt zeker voor een positieve gebruikservaring.

 

Budget iPhone X is 6,1 inch groot

Naast de SE2 en iPhone X Plus doen ook geruchten de ronde over de budget iPhone X. Het gaat hier zeer waarschijnlijk om een iets kleiner model dan zijn grootste broer, de iPhone X Plus. De notch aan de voorkant is duidelijk aanwezig, 3D Touch ontbreekt. Het is niet duidelijk of de budget iPhone X voorzien is van Face ID technologie, maar dat moet haast wel. De prijs van dit budget model moet in ieder geval ruim $300 lager liggen dan de oorspronkelijke iPhone X.

 

Releasedatum iPhone X Plus

Apple is niet echt scheutig met betrekking tot informatie over nieuwe modellen. Hierdoor kunnen we ook niet met zekerheid vaststellen of en wanneer de iPhone X Plus op de markt komt. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat dit al in 2018 gebeurt, hoewel je het met Apple maar nooit weet. Het bedrijf presenteert gewoonlijk in het najaar zijn nieuwste toestellen. We houden deze periode dan ook zeker goed in de gaten.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer