Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Geregistreerde Apple gebruikers met een ontwikkelaarsaccount kunnen nu al de tweede beta van iOS 9.3 testen. Voor het publiek zal de 9.3 update later beschikbaar komen. iOS 9.3 heeft interessante functies waaronder night shift en notitie bescherming.

We schreven al eerder deze maand over de verwachte update van Apple's nieuwe besturingssysteem: iOS 9.3. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOS 9.3 night shift

In iOS 9.3 zijn diverse interessante functies verwerkt waaronder Night Shift. Middels Night Shift, dat vergelijkbaar is met f.lux, wordt het blauwe licht uit het beeldscherm van je apparaat gefilterd.

Hierdoor ontstaat een 'warmere' kleur, wat 's nachts niet alleen prettiger is voor de ogen, maar ook zorgt voor een betere nachtrust. Fel blauwe licht zorgt namelijk voor minder slaap en kan zelfs geheugenverlies tot gevolg hebben. De night shift modus is in iOS 9.3 rechtstreeks vanuit het bedieningspaneel aan te zetten. Er wordt een specifieke knop voor geplaatst tussen de rekenmachine en klok-app snelkoppelingen. 

Night shift kan op twee manieren aangezet worden vanuit dit menu: voorlopig en tot morgen. Daarnaast kan binnen het menu van Beeldscherm & Helderheid gekozen worden om Night Shift schematisch aan te zetten. 

Touch ID vergrendeling

In iOS 9.3 wordt het ook mogelijk om notities te beschermen met Touch ID (zie afbeelding). Zo kun je veilig belangrijke gegevens opslaan zonder mogelijke toegang van anderen.

 

Daarnaast kunnen notities op datum, laatst gewijzigd of alfabetische volgorde gesorteerd worden. Ook dit is een nieuwe functie. Eerder konden notities alleen op gewijzigde datum gesorteerd worden.

iOS 9.3 night shift afbeelding via Federico Viticci.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.