Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Pak je iPhone erbij en overleef de verkiezingsstress en debatten met deze apps uit de App store.

Na het Carré-debat van zondagavond komen de verkiezingen steeds dichterbij. Met slechts 45 seconden spreektijd en een praatgrage interviewer is het te begrijpen dat lang nog niet alles even duidelijk is geworden. Om in alle rust je mening te kunnen vormen zijn er een aantal apps de app store in geslingerd. Doe er je voordeel mee en lees hier hoe jij na al het zweven weer met beide benen op de grond kunt komen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

BOOS polertiek

Vul het ‘kieskompassie’ in, laat je mening horen in de polls en raak verdwaalt tussen de woordgrappen die je waarschijnlijk al kent uit de gelijknamige Youtube-serie. Voor de ontspanning heeft de app ook een ‘soundboardsj’ met geinige geluidjes. Wil je meer soundboard geluidseffecten? Speel ze vrij door je mening te geven. De grote vraag is natuurlijk, helpt deze app bij je keuze voor 15 maart? Jazeker wel! Na dertig vragen krijg je een mooi overzichtje met de partijen die je boos en onboos maken. Bij iedere partij is het mogelijk een korte omschrijving te lezen en het huidig aantal zetels te zien.

Plus: De app bevat confetti en is één van de weinige neutrale stemwijzers die volledig vanuit een iOS-app werkt.
Min: De extra letters (-sj of de ‘r’ van polertiek) werken na drie vragen flink op je zenuwen

Kamergotchi

Nog nooit eerder was het mogelijk om zo betrokken te zijn binnen de verkiezingen. Binnen de Kamergotchi-app is het mogelijk om alle bekende kamerleden en lijsttrekkers te verzorgen. De app werkt hetzelfde als het bekende spel uit de jaren negentig: Tamagotchi. Met pushberichten is het mogelijk up-to-date te blijven over de actuele gebeurtenissen rondom jouw verzorgpolitucus. Na afloop van het Carré-debat kan Lodewijk Asscher bijvoorbeeld wel wat extra aandacht gebruiken.

Plus: Ongemerkt pik je toch wat op van alle standpunten van verschillende politieke partijen.
Min: Een politicus in je telefoon kan soms toch best vermoeiend zijn.

Eenvandaag De Stemming

Wat zijn de politieke verhoudingen, hoe zit het met de zetels en wat vindt de rest van Nederland? Krijg antwoord op al deze vragen via de iOs-app van Eenvandaag. Onderzoeksbureau Gfk geeft je via je iPhone inzicht in alle ontwikkelingen. Ontdek bijvoorbeeld waar de meeste zwevende kiezers naar toe neigen te vliegen en welke partijen elkaar op de hielen zitten.

Plus: De app geeft inzicht in alle politieke verhoudingen. 
Min: Er is geen overzicht van de standpunten van de politieke partijen.

Stemwijzer

Geen app, maar wel prima te gebruiken via je iPhone: de kieswijzer van stemwijzer.nl. Aan de hand van dertig stellingen wordt je politieke voorkeur bepaald. Met de knop ‘Wat vinden de partijen’ is het mogelijk vooraf de standpunten en argumenten van de politieke partijen te lezen.

Plus: Een duidelijke stemwijzer met uitgebreide informatie en volledig overzicht van deelnemende partijen.
Min: Een website in plaats van een app, maar verder werkt alles prima.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.