Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een (zakelijk) Twitter account kan voor heel wat websitebezoekers zorgen. Hoe meer volgers, hoe beter. Twitter volgers kopen: is dat betrouwbaar of niet? Bekijk hoe je aan gratis of betaalde volgers komt en wat je hiermee kunt.

Meer volgers op Twitter

Volgers of followers op Twitter zijn belangrijk: je promoot je website of datgene waar je voor staat. Door de aandacht van twitteraars te trekken verhoog je het aantal websitebezoekers, klanten of kopers. Met een aantal methoden krijg je gratis Twitter volgers. Gaat dit niet snel genoeg, dan kun je deze volgers kopen. Hieronder een aantal belangrijke tips.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

1. Vul je bio in

Het wordt vaak vergeten, maar vul direct je bio op Twitter in. Hierin geef je aan wie je bent of wat je doet. Dit vergroot je kans op gratis volgers.

2. Promoot je Twitter account

Zorg dat je Twitter account bekend is. Plaats een link of button op je website. Zorg ook voor een koppeling of verwijzing via Facebook, LinkedIn en andere social media. Ben je actief op fora? Plaats in je onderschrift een link naar je Twitter account.

3. Plaats relevante en actuele berichten

Het heeft geen zin om de allereerste iPhone aan te prijzen: niemand die hier interesse in heeft. Wel Twitter je over de nieuwste Samsung of iPhone. Een grote groep is hier zeker in geïnteresseerd. Haal geen oude koeien uit de sloot en probeer vernieuwend te zijn. Weet jij je te onderscheiden, dan ontvang je gratis nieuwe Twitter volgers.

4. Gebruik hashtags

Een hashtag is net zo belangrijk. Alleen zo weten geïnteresseerden jou te vinden. Gebruik niet teveel hashtags binnen een bericht: dit kan voor ergernis zorgen.

5. Volg mensen

Wil je volgers, dan moet je hier ook wat voor (terug) doen. Volg mensen die over hetzelfde als jij tweeten of die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Zien deze mensen dat je hen volgt, dan zullen ze vaak terug volgen. Alweer een manier om gratis Twitter volgers binnen te halen.

6. Twitter volgers kopen

Duurt het te lang om gratis Twitter volgers binnen te halen? Lukt het niet om geïnteresseerden te vinden? Twitter volgers kopen is een volgende stap. Het is wel belangrijk dat je met een betrouwbare aanbieder in zee gaat. Een aantal bedrijfjes biedt namelijk volgers aan, die je nooit ontvangt. Je bent dan wel je geld kwijt. Daarom hieronder enkele aandachtspunten en een indicatie van de kosten.

Wat kost het kopen van Twitter volgers?

Twitter volgers kopen hoeft helemaal niet duur te zijn. Let wel goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Soms krijg je volgers waar je helemaal niets aan hebt: bijvoorbeeld uit India, Zuid-Afrika of China. Tenzij je in één van deze landen zaken doet, heeft het kopen van buitenlandse volgers niet veel zin. Helaas weet je vaak niet wat je van tevoren krijgt. Toch kun je dit wel in de prijs terugzien.

Voor 100 (Nederlandse) Twitter volgers betaal je tussen de €8 en €12. Ga je voor buitenlandse Twitter volgers, dan betaal je ongeveer €4.

Bij aankoop van een grote hoeveelheid Twitter followers krijg je vaak korting. Zo betaal je naar verhouding minder wanneer je voor 500 of 1000 volgers gaat.

Controleer de betrouwbaarheid

Betrouwbaar Twitter volgers kopen is niet zo gemakkelijk. Er zijn heel wat aanbieders, de een belooft nog meer dan de ander. Let vooral goed op reviews of gebruikerservaringen. Voer de website in Google in en kijk naar reviews, referenties of ervaringen. Staat daar over het bedrijf niets anders dan goeds? Dit is vaak te mooi om waar te zijn. Controleer ook de bedrijfsgegevens van de aanbieder. Check het KvK-nummer en andere gegevens. Zo weet je gelijk met wie je zakendoet. Belangrijk, want mocht het misgegaan dan weet je ook bij wie je aan de bel kan trekken. Of een klacht kan indienen.

Neem eerst een klein pakket

Hoewel een groot pakket (veel Twitter volgers) voordeliger geprijsd is, raden we dit af. Ben je nog niet bekend met het bedrijf of de aanbieder, ga dan eerst voor een klein pakket. Koop 50 of 100 Twitter volgers. Dit kost je enkele euro's: het eventuele verlies is dan niet heel groot. Let vervolgens op de toename van je Twitter volgers. Doet de aanbieder wat hij belooft of blijven de nieuwe volgers uit? Pas wanneer je het vertrouwt, kun je een groter pakket afnemen.

Extra service: retweeten

Bij sommige bedrijven kun je niet alleen Twitter volgers kopen maar ook om retweets vragen. Hierbij plaats je een bericht op je Twitter account, die vervolgens door verschillenden wordt geretweet. Dit zorgt voor een verspreiding van het bericht met mogelijk nieuwe volgers of meer geïnteresseerden. Houd er rekening mee dat retweets alleen werken wanneer het om een betrouwbare aanbieder gaat. Een Twitter account zonder volgers kan namelijk niets voor jou betekenen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer