Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben jij altijd geïnteresseerd in de laatste informatie, nieuwtjes en geruchten rondom smartphones? Zou jij het tof vinden om iPhone.nl -en onze nieuw te starten website Androidtoestel.nl- te laten doorontwikkelen door goede content te schrijven? Bingo! Dan zoeken wij jou voor deze leuke functie!

Om iPhone.nl en onze nieuwe website Androidtoestel.nl (die binnenkort van start gaat) te verbeteren zijn wij op zoek naar een communicatieve online redacteur, ter uitbreiding van ons team. Als website redacteur draai je als volledig lid mee in onze redactie. Door jouw waardevolle content zorg je ervoor dat websitebezoekers van goede en leuke informatie worden voorzien. Als redacteur bedenk en schrijf je artikelen over onder andere Apple, de iPhone en de iPad, smartphone merken als Samsung en LG (die werken met het besturingssysteem Android), (de laatste) iPhone en Android apps, telecomproviders, en sociale media zoals Instagram, Facebook, en Snapchat. En daarnaast kun je natuurlijk over nog veel meer schrijven, zie de nieuwsrubrieken maar op iPhone.nl!

Wat vragen we?

 • Je beschikt over een grote dosis motivatie en hebt (bij voorkeur) ervaring in een communicatie of redactionele functie;
 • Je bent een geboren schrijver en kunt zowel redelijk snel als redelijk goed schrijven;
 • Je bent een HBO of WO student;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
 • Je kunt goed overweg met sociale media;
 • Je bent een kei in het bedenken en schrijven van waardevolle content, waarbij beeld en tekst elkaar versterken;
 • Je hebt een voorliefde voor een of meerdere soorten smartphone merken, zoals iPhone, Samsung, LG, Huawei, HTC of een van de andere merken.

Webredacteur / online redacteur als bijbaan

Het grote voordeel is dat je je werkzaamheden als webredacteur (online redacteur) bij iPhone.nl en Androidtoestel.nl grotendeels zelf kunt indelen qua tijd. Je werkt minimaal ongeveer 5-8 uur per week, maar wanneer je gedurende de week werkt, dat mag je zelf bepalen. Je kunt daarnaast grotendeels op afstand werken, bijvoorbeeld thuis, of in de collegezaal;-). Kostbare reistijd wordt je hierdoor bespaard!

Ben jij een HBO of WO student, bijvoorbeeld met een studie in de richting van Journalistiek, Communicatie of Multimedia Design? Dan kan dit wel eens de ideale bijbaan zijn voor jou. Je verdiensten zijn ook niet verkeerd… Je verdient als webredacteur ongeveer 12 euro bruto per uur. Hier houd je netto ongeveer hetzelfde van over;-) Verder houden wij natuurlijk rekening met je tentamenperiodes, en kun je in overleg desgewenst meer uren werken.

Webredacteur - de voordelen samengevat:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en creaties en de mogelijkheid om het verschil te maken;
 • Goed salaris en maandelijkse uitbetaling daarvan, gezellige collega’s en veel flexibiliteit om je eigen uren in te vullen (ook vanuit huis);
 • Een uitstekende functie voor op jouw C.V.;
 • De kans om jouw online kwaliteiten aan heel Nederland te laten zien. 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature voor webredacteur en wil je meegroeien met de websites iPhone.nl en Androidtoestel.nl? Stuur dan een goede motivatie waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team naar [email protected]! We zien uit naar je reactie:-)

 

Onze gegevens:

All Automation Investments

Oosteinderweg 279A

1432 AV Aalsmeer 

+31 (0)297 385 090

Bekijk hier de website van All Automation.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer