Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een van de grootste nachtmerries: jouw telefoon laten vallen. Vaak is er niks aan de hand en is er geen zichtbare schade. In deze video wordt de iPhone 6s vergeleken met de Samsung Galaxy S7 op basis van valschade. 

Valschade iPhone tegenover Samsung

Eerder dit jaar kwamen al uit verschillende artikelen naar voren dat de iPhone 6s best goed tegen een klap kan. Uit diverse testen bleek dat Apple dit toestel extra sterk hard gemaakt na de ‘buigzame’ iPhone 6.

De jongens van PhoneBuff hebben de proef op de som genomen en wilden dit wel eens testen. In onderstaande video worden de iPhone en Samsung op precies dezelfde manier ten val gebracht. Zo kunnen er geode conclusies worden getrokken. Bekijk de video en zie welke telefoon er sterker is; de iPhone 6s of de Samsung Galaxy S7.

Lees ook: Overleeft de iPhone SE een val van 30 meter bevroren in een ijsblok?

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 6s op plaats 2 in valtest

Uit de video blijkt dat de iPhone 6s op plek twee staat in de top 7 van de valtesten. Een mooie plaats voor deze sterke smartphone. Wil je jouw iPhone 6s helemaal goed bescherm bekijk dan hier alle beschermhoesjes.

valtest iphone 6s

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.