Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone X van Apple heeft heel wat te bieden. Met een a11 bionic processor, dual camera en super amoled display is dit toestel het neusje van de zalm. De 2716 mAh batterij gaat in gesprekmodus tot ruim 21 uur mee. Van alle iPhones heeft dit model de beste batterijduur. Toch kan het altijd nog beter, mede dankzij de iPhone X batterijkast.

De Vproof batterijkast is speciaal bedoeld voor de iPhone X. Het heeft een capaciteit van 3600 mAh en zorgt ervoor dat de iPhone X de hele dag bruikbaar blijft. De accucapaciteit neemt met meer dan 100% toe.

Aanbevolen: iPhone X abonnementen vergelijken

Zo werkt de Vproof batterijhouder

Deze batterij kast verdubbeld de levensduur van de accu door deze de hele dag op te laden. De vuurproef is een batterij hoes met een magnetisch metalen behuizing mpoint Hierdoor kan deze ook gebruikt worden als magnetische autohouder, Waardoor een aparte telefoonhouder niet meer nodig is. De batterij kastziet er stijlvol uit: aan de buitenkant valt het amper op dat het toestel is voorzien van een batterijkast. Het lijkt nog het meest op een gewone case.

De vuurproef batterij behuizing beschermt het scherm niet. Wel is het mogelijk kom bestanden te synchroniseren met laptop, pc of MacBook. Hierin verschilt de iPhone X batterij hoes van andere modellen, waarbij tegelijkertijd opladen en synchroniseren niet mogelijk is.

V-Proof belooft een 100% geld terug garantie. Ontevreden klanten kunnen dit aangeven en krijgen hun aankoopbedrag volledig terug. Dit geeft toch gaan dat de fabrikant volledig achter de werking van zijn product staat. We zien dit als een mooie toevoeging bij dagelijks en intensief gebruik van de iPhone x.

Tip: Los iPhone X toestel kopen - vergelijk alle prijzen

Let op met opladen

We plaatsen wel een kanttekening bij de totale levensduur van de accu. Continu opladen kan voor oververhitting zorgen, wat een verkochte levensduur van de batterij met zich meebrengt. Misschien is het beter de V-proof batterijkast alleen in uitzonderlijke gevallen te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens vakantie, een festival of een dagje uit. Overigens is het niet nodig om de batterijkast tussentijds af te koppelen: met de aan- en uit knop bepaal je zelf wanneer het opladen begint of stopt. De vier niveaus ledindicator geeft duidelijk aan hoe ver de accu is geladen.

Let ook even op het gebruik van bekabelde koptelefoons, deze zijn tijdens het opladen niet te gebruiken.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer