Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Te druk om je telefoon op te nemen? Dat kan altijd, maar gelukkig zorgt Siri dat je die persoon terug belt met de bel-herinnering. En zo werkt het!

Siri is inmiddels onze persoonlijke assistent geworden. Door een spraakopdracht kom je dingen te weten, maar kan je ook herinneringen instellen. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Heb je nog nooit via een spraakopdracht Siri ingesteld? Eenvoudiger kan het bijna niet.

  • Open Siri
  • Geef Siri een opdracht: ‘Herinner mij om Anne om half 1 te bellen.’ 
  • Wanneer de herinnering in het scherm is verschenen, kan je Siri sluiten

Zodra het tijdstip daar is, krijg je een herinnering binnen. Doordat het contact aan de herinnering gekoppeld is, krijg je automatisch de belfunctie in beeld en kan je met een simpele beweging bellen. 

Komt het niet uit?

Het kan zijn dat je de herinnering op een ongunstig moment hebt ingesteld. Wanneer de herinnering verschijnt, kan je deze eenvoudig een uur of dag vooruit zetten. Heb je de herinnering al voltooid? Markeer deze dan als voltooid en deze sluit automatisch.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.