Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vandaag - vrijdag 26 oktober 2018 om 09:01hr - is de verkoop van de nieuwste iPhone XR echt gestart. Je kunt de derde Apple smartphone van 2018 al vooruit bestellen vanaf vorige week vrijdag, in de pre-order fase, maar nu ligt de XR dus echt in de (web)winkels. Bestel je nu een XR, dan wordt je toestel direct nog uitgeleverd en heb je deze doorgaans de volgende werkdag al in huis!

De nieuwste iPhone XR – vergelijken en bestellen

iPhone.nl biedt vergelijkingen voor alle soorten iPhone XR toestellen, zowel met als zonder abonnement, en in alle zes de kleuren (wit, zwart, blauw, koraal, geel en rood) en alle soorten geheugencapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB.

Wil jij één van de eersten zijn met deze XR-iPhone? Vergelijk dan via onze website alle prijzen van alle aanbieders van deze nieuwe Apple smartphone. Je vindt hieronder ook de iPhone XR links van de bekende telecomproviders.

Vergelijk de XR via onze vergelijkers:

iPhone XR abonnement – alle providers vergelijken

iPhone XR - losse toestellen

De iPhone XR met abonnement – bekijk de websites van de grote providers zelf:

iPhone XR bij T-Mobile

iPhone XR bij KPN

iPhone XR bij Tele2

iPhone XR bij Vodafone

De iPhone XS en XS Max – de andere twee 2018 iPhones

De iPhone XS of XS Max bestellen als alternatief voor de XR is natuurlijk ook mogelijk. Deze twee 2018 Apple smartphones komen bovendien met (overwegend) betere specificaties, aangezien de XR een budget smartphone is. Hier vind je de bestel links voor de andere twee nieuwe iPhones / Apple smartphone modellen van 2018:

iPhone XS met abonnement – alle providers vergelijken

iPhone XS - losse toestellen vergelijken

iPhone XS Max met abonnement – alle providers vergelijken

iPhone XS Max - losse toestellen vergelijken

Geen 2018 iPhone, maar een model van een eerder jaar?

Mocht je de nieuwe iPhone Xr, Xs of Xs Max onverhoopt niets vinden, dan zou je je ook kunnen oriënteren op een model uit een van de eerdere jaren. De iPhones uit eerdere jaren hebben bovendien veel lagere prijzen. Zo zijn de iPhones uit de 7 en 8 series op dit moment aantrekkelijk geprijsd. Meestal is het namelijk zo dat als er nieuwe iPhones uitkomen, de prijzen van eerdere modellen nog een stuk verder omlaag gaan. Ook de SE, of de 6S is goedkoop aan te schaffen, en het prijsverschil tussen de nieuwe iPhones en de SE en 6S is zelfs behoorlijk groot.

Alle iPhones met abonnement vergelijken

Alle losse iPhone toestellen vergelijken

Android smartphones met abonnement

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer