Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Onlangs dook een video op waarbij een nieuw iPhone toestel snel ontgrendeld werd middels het inschakelen van Siri en door het verzoek te plaatsen om nieuwe wekkertonen te kopen. Hiermee zou de iPhone ontgrendeling omzeild kunnen worden, dit blijkt toch niet helemaal waar.

Hoe werkt de hack?

De hack zou als volgt moeten werken:

1. Activieer Siri

2. Vraag Siri hoe laat het is

3. Klik op de tijd

4. Navigeer naar wekker

5. Selecteer 'meer tonen kopen'

6. Klik op de home button

Je telefoon zou nu ontgrendeld moeten zijn. Maar je hebt geen code ingevoerd! Hoe kan dit!?

De onderstaande video gaat al enkele dagen rond op Facebook en andere social media kanalen. Veel gebruikers geloven in deze video, omdat de truc op hun eigen toestel werkt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Touch ID is supersnel geworden

Het herkennen van je vingerafdruk gaat tegenwoordig zo snel dat je het niet eens meer door hebt. Als je de bovenstaande 'truc' op het toestel van iemand anders probeert uit te voeren gaat het niet lukken. Bij het inschakelen van Siri wordt je vingerafdruk al herkend, waardoor deze 'hack' alleen op je eigen toestel uit te voeren is. Maak je dus niet druk, je gegevens blijven veilig! 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer