Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vanaf vandaag is er een nieuwe Dumpert iOS app te downloaden in de App store! De app van deze website met opmerklijke foto's en video's heeft veel verbeteringen ten opzichte van eerdere versies

De nieuwe, handigere Dumpert app is te downloaden met iOS 8 en is dus geschikt voor bijna elke iPhone (met uitzondering van de 4 en lager). 

Dumpert app screenshot

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nieuw in de app

Het is nu mogelijk om kudo's te geven aan reacties. Reacties plaatsen is op dit moment nog niet mogelijk op de iOS app, maar er wordt aangegeven dat deze feature binnenkort komt. 

Het design is vernieuwd met een strakke zwarte achtergrond, in tegenstelling tot de eerdere Dumpert app, welke over een witte achtergrond beschikte. 

Daarnaast zijn de opties filmpjes, plaatjes, toppers, bekeken en dumpen vervangen door nieuw, toppers en dumpen. De app is dus vereenvoudigd. Ook werken GIF afbeeldingen tegenwoordig in de app. We wachten echter nog met smart totdat Apple GIF afbeeldingen ook laat werken in de fotobibliotheek.

De handigste feature is de mogelijkheid om via Airplay vanaf een iPhone te streamen naar Apple TV of een Chromecast. Dit houdt in dat het beeld van de iPhone uitgezonden wordt op de mediaspeler (de televisie).

Waar wacht je dus nog op?

Download de Dumpert 2 app in de App store.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.