Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bij zowel 9to5mac als OnLeaks zijn schematische tekeningen van de iPhone 5se opgedoken, Apple's nieuwe 4 inch iPhone welke 15 maart wordt verwacht. Deze tekeningen zijn afkomstig van fabrikanten van hoesjes voor de nieuwe smartphone.

iPhone 5se

De iPhone 5se is Apple's antwoord op de 60% van de iPhone gebruikers die nog niet overgestapt zijn op iPhone 6 of 6s. Deze 4 inch smartphone krijgt bijna dezelfde specificaties als de iPhone 6s met een A9/M9 processor, 12 MP camera en verbeterde Wi-Fi functies. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Schematische tekeneningen

Bij zowel bekende bron 9to5mac als OnLeaks zijn schematische afbeeldingen van de iPhone 5se opgedoken. Deze afbeeldingen waren bedoeld voor fabrikanten van iPhone hoesjes, zodat zij vast konden beginnen met het produceren van de hoesjes voor de 5se.

iPhone 5se leaked schematics

Zoals op de bovenstaande afbeelding (afkomstig van OnLeaks) te zien is zou de iPhone 5se een on/off button aan de bovenzijde krijgen, net als de iPhone 5s. Wij geloven echter eerder de gelekte afbeelding van 9to5mac, waar de on/off button aan de zijkant geplaatst is.

iPhone 5se leaked schematics 9to5mac

Op deze afbeelding is te zien dat de on/off button button zich aan de zijkant van het toestel bevindt, net zoals op de iPhone 6 en 6s. Opvallend is echter dat deze iPhone 5se tekening een oude home button weergeeft, zónder Touch ID. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de software die de maker van de render-afbeelding gebruikt. Tim Cook gaf namelijk aan dat Apple geen stappen terug gaat doen, we kunnen er dus van uit gaan dat dit nieuwe model alléén stappen vooruit ten opzichte van de 5s en 6 bevat.

Introductie en beschikbaarheid

Waarschijnlijk wordt de iPhone 5se op 15 maart geïntroduceerd, waarna we deze 18 maart in de winkel kunnen verwachten! Houd onze iPhone 5se pagina in de gaten voor alle informatie omtrent deze iPhone.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.