Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een vooruitblik over de plannen van Apple in 2016. Welke producten komen er uit en waar Apple zich op gaat richten.

iPhone 6c

Naar alle verwachtingen en speculaties lijkt de kleinere 4-inch smartphone er dan echt te komen. De iPhone zal rond de €450,- gaan kosten. De opvolger van de iPhone 5c zal naar verwachting met een 4-inch scherm komen en met een resolutie van 11366 x 640. Dit zal worden beschermd door een 2.5D scherm. De iPhone zal worden uitgerust met een A9 processor en 2GB RAM geheugen. Hij wordt rond April gepresenteerd.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7

De opvolger van de iPhone 6s en iPhone 6s plus zal (zoals ieder jaar) rond September 2016 bij ons verkrijgbaar zijn. Het uiterlijk van het nieuwe paradepaardje van Apple is nog onbekend. Het geruchtencircuit draait al wel op volle toeren. Zal hij contactloos gaan opladen? Is hij waterdicht? Zit er een paniekmodus op? Gaat de 3,5 mm audio ingang verdwijnen? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

MacBooks

Wij verwachten een tweede generatie Macbook en een vernieuwde Macbook Air. Deze laatste MacBook zal hoogstwaarschijnlijk dan eindelijk in combinatie met een Retina beelscherm komen. Al binnen een paar maanden hopen wij op de eerste tekenen van Apple over de MacBook ontwikkelingen.

Apple Watch 2?

Zoals wij eerder al speculeerde verwachten wij dat de Apple Watch 2 in 2016 gepresenteerd zal worden. Eind 2016 zal in ieder geval het besturingssysteem watchOS3 en iOS 10 uitkomen. Wij verwachten dat Apple de nieuwe smartwatch op hetzelfde moment als de iPhone 6c zal presenteren. Spannend!

Apple Pay

Apple Pay komt langzamerhand deze kant op. Zo als we al eerder aangaven zullen Marqt en de MacDonalds in Amsterdam de eerste winkels zijn waar je kan betalen via je iPhone. Verschillende banken hebben al aangegeven er positief tegenover te staan. Wat zou het toch gaaf zijn om in 2016 contactloos via je telefoon en Apple Watch te kunnen betalen! 

Verrassingen?

Zoals Apple in 2015 kwam met Apple Music verwachten we dit jaar weer een verrassingsproject. Wordt er meer bekend over de Apple Car? Komt een nieuwe concurrent voor YouTube? Komt er een drone van Apple? Wat denken jullie? Laat hieronder jouw fantasie gaan. Wij zijn benieuwd! 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.