Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Al eerder bracht Apple een serie video’s uit omtrent het onderwerp milieu. De video’s zijn minder strak dan we van het merk gewend zijn. Daarbij zijn de video’s ook erg grappig. Nu heeft weer een nieuwe video het internet bereikt: dit keer volledig in het teken van groene verpakkingen.

Lees ook: Video: Het duurzaamheidsplan van Apple

“Kan Apple een bos laten groeien?” is een vraag die in de video wordt gesteld.  De video toont het ambitieuze plan van Lisa Jackson om in 2020 meer dan 1 miljoen acres, dat is 400.000 hectare, bos verantwoord te beheren. Wat begon als een grootse uitspraak tijdens een etentje van Kate Bergeron, groeide uit tot een serieus plan. Met de woorden: “Misschien moeten we gewoon een bos kopen” werd het plan in gang gezet.  Op dit moment beheerd Apple met behulp van een externe partij een stuk bos. Dit bos wordt niet direct gebruikt voor de verpakkingen, want daar gebruikt het bedrijf uit Cupertino zo veel mogelijk gerecyclede en verantwoordelijk gewonnen materialen voor. Het doel is het bos verder uit te laten groeien in in stand te houden, zodat er altijd een stuk bos blijft bestaan.

Lees ook: iPhone 7 volgens Greenpeace duurzaamste product van Apple

In de eerdere video’s van deze groene serie konden we onder andere al zien hoe Apple recycled met behulp van robot Liam.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.