Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Heb jij moeite om ’s ochtends uit bed te komen? Wij hebben een lijst gemaakt met een aantal wekker-apps voor de iPhone waarmee je gegarandeerd uit je bed komt!

Blijf jij vaak veel te lang liggen in bed? Of verslaap je je regelmatig? 's Ochtends je bed uit komen wordt veel gemakkelijker met deze vijf apps:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

SpeakToSnooze

Deze app met meer dan 1 miljoen downloads heeft de mogelijkheid om door spraak bediend te worden. Roep ‘Snooze Alarm’ om te snoozen en roep ‘Alarm off’ om de wekker uit te zetten. Daarnaast kun je de wekker met spraak instellen, of met spraak ’s nachts een zaklamp aanzetten! Moeite om uit je bed te komen? Laat je wakker worden door de leuke, motiverende stemmetjes. Lukt het echt niet? Zet een ‘nu moet ik echt op’ wekker om op een bepaalde tijd om écht wakker gemaakt te worden (snoozen is dan geen mogelijkheid meer...)

Download deze app

SpeakToSnooze

Alarmy

Met extreme wekker app kom je zeker weten je bed uit. Alarmy laat je een foto instellen van bijvoorbeeld je badkamer. ’s Ochtends moet je dezelfde foto maken om de wekker uit te laten gaan.

Download deze app

 Alarmy

Carrot Alarm

Zin in een gesprek? Deze app gaat ’s ochtends een gesprek met je aan (hoewel het wel een monoloog is). Ze zal alles proberen om je uit bed te krijgen en je niet wéér op de snooze knop te laten drukken!

Download deze app

 Carrot Alarm

Memory Alarm Clock

Blijf jij vaak te lang liggen? Met Memory Alarm Clock wordt ’s ochtends je geheugen even goed wakker geschud. Herhaal de Simon Says-achtige gekleurde patronen om de door jou gekozen wekkertoon uit te zetten!

Download deze app

 Memory Alarm Clock

Math clock

Deze leuke applicatie zet je op je vroege ochtend meteen aan het denken. Wanneer de wekker ’s ochtends af gaat dien je een moeilijke wiskundesom op te lossen (zoals bijvoorbeeld 89 + 688) om de wekker uit te zetten. Wedden dat je nu wél uit je bed komt?

Download deze app

Math clock

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.