Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Eindeloos jouw (geheime) liefde spammen met WhatsApp berichten kan aankomende zondag. Op Valentijnsdag deelt Vodafone uit met zogenaamde ‘Love Bytes’.

Vodafone Valentijn actie

Heb jij een abonnement bij Vodafone? Dan trakteert Vodafone jou deze Valentijnsdag op gratis internet. Jij kan van 00:00 tot 23:59 eindeloos gebruik maken van MB’s zonder dat het geld kost. Whatsappen, YouTuben, e-mailen, Netflixen noem het maar op, allemaal gratis en onbeperkt.Love Bytes Vodafone

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Ben jij klant bij Vodafone en heb je een 3G of 4G abonnement dan hoef je niks speciaals te doen om gebruik te maken van de actie. De gratis MB’s, ook wel ‘Love Bytes’ genoemd,  zullen automatisch geactiveerd worden zonder iets te bevestigen of je ergens voor hoeven aan te melden. Vodafone doet vaker acties om trouwe klanten te trakteren. In de kerst van 2015 werd een soortgelijke acties gehouden en met succes.

De Valentijns actie van Vodafone geldt voor zowel prepaid als abonnees. Wil je nog snel gebruik maken van deze actie? Bekijk dan snel onze Vodafone acties met iPhone of Vodafone sim-only abonnementen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.