Back to Top
Navigeer:

Vodafone – mobiele provider – informatie over Vodafone

Na KPN is Vodafone in Nederland de grootste speler op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Vodafone biedt naast gewone Smartphone abonnementen ook Sim Only aan. Na KPN heeft Vodafone op dit moment de beste 4G dekking in Nederland.

Abonnementen Vodafone met iPhone toestel

Bij Vodafone kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van Vodafone met iPhone toestel

Sim Only abonnementen Vodafone

Vodafone biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Vodafone terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Vodafone

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.